buy valium Orange buy valium can i take zopiclone with valium

tramadol dosage in humans order tramadol online tramadol dosage schedule

xanax morning after drinking buy xanax online without prescription alternatives to xanax when pregnant

what is the drug schedule for xanax order xanax online does xanax help with oxycodone withdrawal

a doctor that prescribes phentermine phentermine weight loss topamax and phentermine forum

soma g13 haze x nyc diesel soma muscle relaxant ficha de trabalho soma de frações

tramadol high no tolerance buy tramadol online tramadol samen met diclofenac

vua dau bep soma chap 3 buy soma andreas gefeller soma

how fast does tramadol tolerance build buy tramadol cod tramadol hydrochloride 50 mg get you high

what happens when you take half a xanax bar buy xanax xanax effect on metabolism

Info

In De Nul kun je prima ‘op café gaan’, zoals de Belgen zeggen. De grote bar is goed gevuld met alle mogelijke dranken en ons motto prijkt er duidelijk zichtbaar: be nice, or go away. Iedereen die van een gezellige avond houdt is van harte welkom. We hebben een kleine, maar vaak stampende, dansvloer en over de muzieksmaak van onze DJ’s horen we geen klachten. We draaien een vast repertoire van alle vette nummers die sinds de jaren ’70 het levenslicht hebben gezien (denk aan de Red Hot Chili Peppers, Joy Division, Snow Patrol, Franz Ferdinand, Muse, R.E.M., Queens of the Stone Age, Sisters of Mercy en meer van het goeie), maar ook jouw verzoekjes zijn hartstikke welkom. De Nul is niet alleen een café. We zijn elke vrijdag en zaterdag open en programmeren ook vaak bandjes en evenementen, zoals een drum ’n bass of dubstep feest. De programmering is afwisselen zodat iedereen aan z’n trekken komt.

Party, band of baravond

Als er een bandje komt optreden verbouwen we de dansvloer tot podium, met genoeg ruimte voor een zeskoppige band. We boeken meestal geen grote namen, maar het rockt wel lekker! De party’s die we programmeren zijn in allerlei stijlen, zoals drum ’n bass, back to popular en techno. De DJ’s zetten we op het podium en de rest van De Nul is de dansvloer. Door het jaar heen kun je dus altijd terecht voor de beste party’s, in een muziekstijl waar jij graag los op gaat.

Wekelijkse Nul Mix

Naast bands en party’s hebben we de baravonden; gezelligheid aan ’t schap en op de dansvloer. Val de DJ’s gerust lastig met verzoekjes, want daar zijn de baravonden voor. We draaien alles van Abba tot Slayer, zo lang de rest van het publiek maar niet wegrent door jouw verzoekje.
Bovendien is er elke week een nieuwe Nul Mix, zodat je eens met wat anders kunt proosten dan je standaard poison. Heerlijke drankjes voor afbraakactieprijzen! En je favoriete Nul Mixen van de voorgaande weken kun je natuurlijk het hele jaar nog bestellen.

Zoveel mensen, zoveel muziek!

In 2012 hebben we onze huisstijl eens flink gerestyled, zodat het weer past bij wie De Nul nu is. Een uitnodigende kroeg waar allerlei mensen graag komen voor een goed feestje. Check de agenda om te zien wat er de komende weken op het programma staat. Tot gauw!

Openingstijden

Vrijdag 22:00 – 04:00
Zaterdag 22:00 – 06:00

Adres

Beekstraat 2
7551 DP Hengelo

Telefoon: 074-2500263
E-mail: [email protected]

Hier moet je zijn

Contactformulier