tramadol reactions itching tramadol online no prescription new medication similar to tramadol

24 hour parking soma buy soma taking soma off market

which is stronger hydromorphone or tramadol purchase tramadol tramadol for dogs human consumption

ambient weather ws-1171a manual order ambien can you take ambien with advil cold and sinus

soma Denver buy soma sistem za soma kran

slip ambien buy ambien online can you just stop ambien

jarryd soma buy soma teoremas da soma e do produto no cálculo de probabilidades

promethazine mixed with xanax buy xanax online can't get high off xanax anymore

omeprazole ativan interactions buy ativan online cost of ativan without insurance

valium working out valium online no prescription precio del valium mexico

Info

In De Nul kun je prima ‘op café gaan’, zoals de Belgen zeggen. De grote bar is goed gevuld met alle mogelijke dranken en ons motto prijkt er duidelijk zichtbaar: be nice, or go away. Iedereen die van een gezellige avond houdt is van harte welkom. We hebben een kleine, maar vaak stampende, dansvloer en over de muzieksmaak van onze DJ’s horen we geen klachten. We draaien een vast repertoire van alle vette nummers die sinds de jaren ’70 het levenslicht hebben gezien (denk aan de Red Hot Chili Peppers, Joy Division, Snow Patrol, Franz Ferdinand, Muse, R.E.M., Queens of the Stone Age, Sisters of Mercy en meer van het goeie), maar ook jouw verzoekjes zijn hartstikke welkom. De Nul is niet alleen een café. We zijn elke vrijdag en zaterdag open en programmeren ook vaak bandjes en evenementen, zoals een drum ’n bass of dubstep feest. De programmering is afwisselen zodat iedereen aan z’n trekken komt.

Party, band of baravond

Als er een bandje komt optreden verbouwen we de dansvloer tot podium, met genoeg ruimte voor een zeskoppige band. We boeken meestal geen grote namen, maar het rockt wel lekker! De party’s die we programmeren zijn in allerlei stijlen, zoals drum ’n bass, back to popular en techno. De DJ’s zetten we op het podium en de rest van De Nul is de dansvloer. Door het jaar heen kun je dus altijd terecht voor de beste party’s, in een muziekstijl waar jij graag los op gaat.

Wekelijkse Nul Mix

Naast bands en party’s hebben we de baravonden; gezelligheid aan ’t schap en op de dansvloer. Val de DJ’s gerust lastig met verzoekjes, want daar zijn de baravonden voor. We draaien alles van Abba tot Slayer, zo lang de rest van het publiek maar niet wegrent door jouw verzoekje.
Bovendien is er elke week een nieuwe Nul Mix, zodat je eens met wat anders kunt proosten dan je standaard poison. Heerlijke drankjes voor afbraakactieprijzen! En je favoriete Nul Mixen van de voorgaande weken kun je natuurlijk het hele jaar nog bestellen.

Zoveel mensen, zoveel muziek!

In 2012 hebben we onze huisstijl eens flink gerestyled, zodat het weer past bij wie De Nul nu is. Een uitnodigende kroeg waar allerlei mensen graag komen voor een goed feestje. Check de agenda om te zien wat er de komende weken op het programma staat. Tot gauw!

Openingstijden

Vrijdag 22:00 – 04:00
Zaterdag 22:00 – 06:00

Adres

Beekstraat 2
7551 DP Hengelo

Telefoon: 074-2500263
E-mail: [email protected]

Hier moet je zijn

Contactformulier