tramadol endovenoso dosis tramadol 50 mg tramadol amlodipine interaction

phentramin-d vs phentermine 37.5 phentermine side effects dangers can phentermine stop your menstrual cycle

can i use tramadol for sleep buy tramadol online tramadol 50 mg acetaminophen

cant sleep on ambien buy ambien can i take ambien and advil pm

has ambien changed buy ambien online lexapro and ambien interactions

where to get phentermine in dalton ga cheap phentermine online taking b12 and phentermine

get xanax Kansas City buy xanax online sublingual xanax dosage

can you get addicted to .5mg xanax buy xanax xanax ne ilacıdır

is xanax a nerve pill generic xanax is 2mg of xanax enough

effects of xanax use generic xanax fake 2mg xanax bars

Info

In De Nul kun je prima ‘op café gaan’, zoals de Belgen zeggen. De grote bar is goed gevuld met alle mogelijke dranken en ons motto prijkt er duidelijk zichtbaar: be nice, or go away. Iedereen die van een gezellige avond houdt is van harte welkom. We hebben een kleine, maar vaak stampende, dansvloer en over de muzieksmaak van onze DJ’s horen we geen klachten. We draaien een vast repertoire van alle vette nummers die sinds de jaren ’70 het levenslicht hebben gezien (denk aan de Red Hot Chili Peppers, Joy Division, Snow Patrol, Franz Ferdinand, Muse, R.E.M., Queens of the Stone Age, Sisters of Mercy en meer van het goeie), maar ook jouw verzoekjes zijn hartstikke welkom. De Nul is niet alleen een café. We zijn elke vrijdag en zaterdag open en programmeren ook vaak bandjes en evenementen, zoals een drum ’n bass of dubstep feest. De programmering is afwisselen zodat iedereen aan z’n trekken komt.

Party, band of baravond

Als er een bandje komt optreden verbouwen we de dansvloer tot podium, met genoeg ruimte voor een zeskoppige band. We boeken meestal geen grote namen, maar het rockt wel lekker! De party’s die we programmeren zijn in allerlei stijlen, zoals drum ’n bass, back to popular en techno. De DJ’s zetten we op het podium en de rest van De Nul is de dansvloer. Door het jaar heen kun je dus altijd terecht voor de beste party’s, in een muziekstijl waar jij graag los op gaat.

Wekelijkse Nul Mix

Naast bands en party’s hebben we de baravonden; gezelligheid aan ’t schap en op de dansvloer. Val de DJ’s gerust lastig met verzoekjes, want daar zijn de baravonden voor. We draaien alles van Abba tot Slayer, zo lang de rest van het publiek maar niet wegrent door jouw verzoekje.
Bovendien is er elke week een nieuwe Nul Mix, zodat je eens met wat anders kunt proosten dan je standaard poison. Heerlijke drankjes voor afbraakactieprijzen! En je favoriete Nul Mixen van de voorgaande weken kun je natuurlijk het hele jaar nog bestellen.

Zoveel mensen, zoveel muziek!

In 2012 hebben we onze huisstijl eens flink gerestyled, zodat het weer past bij wie De Nul nu is. Een uitnodigende kroeg waar allerlei mensen graag komen voor een goed feestje. Check de agenda om te zien wat er de komende weken op het programma staat. Tot gauw!

Openingstijden

Vrijdag 22:00 – 04:00
Zaterdag 22:00 – 06:00

Adres

Beekstraat 2
7551 DP Hengelo

Telefoon: 074-2500263
E-mail: [email protected]

Hier moet je zijn

Contactformulier