historia de cubo soma order soma empresa soma curitiba

porque excel não soma soma muscle relaxant soma fm pop up player

can you go through withdrawal from phentermine phentermine hydrochloride phentermine effects on periods

what can taking too much ambien do buy ambien online ambien immunity

tramadol es para la fiebre buy tramadol online cod tramadol an 627 high

high from ativan ativan medication ativan make you more anxious

white xanax 2mg bars buy xanax vaistai xanax 0.5 mg

pictures of xanax pills generic buy xanax does xanax affect motor skills

ambien buy Escondido buy ambien ambient sounds minecraft

effects of valium while drinking valium without prescriptions can you give your cat valium

Bands

Niks zo lekker als een live optreden, vinden wij. Daarom geven we aanstormend talent graag een kans op ons podium en hebben we twee fantastische live concepten: Rockzooi’s Live Karaoke en NO Q studios presenteert.
Bandjes programmeren we meestal als de avond-opener vanaf ongeveer  21:00 / 22.00 uur. De dansvloer verdwijnt, het podium verschijnt en de handjes kunnen de lucht in!

Karaoke die rockt

Rockzooi’s Live Karaoke is precies zo schaamteloos als het klinkt. Elk loslopend miskend talent kan de microfoon grijpen en zijn of haar cover de zaal in slingeren, begeleid door de pro’s van Rockzooi. Wel even van tevoren afstemmen met de band wat je gaat doen, want speciaal voor jou studeren ze je nummer in. Meld je aan voor de volgende Rockzooi editie.

NO Q studios presenteert

Onder het motto “because your music matters” helpt NO Q studios muzikanten en bands de “volgende stap” in muziekland te zetten.

In de vorm van een maandelijkse showcase-avond bieden we bands een platform om een vette show in De Nul te spelen en tegelijk professioneel promotiemateriaal op te nemen. De gaafste opnames maak je in de situatie waarin bands maar ook publiek op hun best zijn, namelijk tijdens een live concert.

 

 

Optreden of CD-presentatie in De Nul?

Heb je een band en wil je podiumervaring opdoen? Of zijn jullie al goed bezig, maar kun je meer optredens gebruiken in het mooie Twente? Kom naar Hengelo en laat je horen in De Nul! Wij staan open voor elk bandje dat zin heeft om op ons podium te staan. Stuur ons een een bericht (liefst met een demo en /of filmpje van een eerder optreden of jamsessie) en we nemen contact op!




Foto's

Error 0: This plugin does not have a valid Facebook access token. Please use your admin panel to login with Facebook.

Alle foto's »