tips on taking phentermine phentermine 37.5mg phentermine during period

what is the main ingredient in tramadol tramadol 50 mg does tramadol help u sleep

xanax compared to valium dosage buy xanax online xanax for irregular heartbeat

taking ambien after drinking alcohol buy ambien can you take hydrocodone and ambien at the same time

xanax and withdrawal symptoms and 1 mg xanax 2mg panic agoraphobia xanax

difference between phentermine and phentremine phentermine 37.5mg can i buy phentermine at walgreens

soma arka mahalle derneği soma online soma brownsville tx

xanax xr .5 mg buy xanax can you take haldol and xanax together

o que Г© e para que serve tramadol where to buy tramadol tramadol gotas neo quimica

get ambien Springfield buy ambien ambien buy Tulsa

Bands

Niks zo lekker als een live optreden, vinden wij. Daarom geven we aanstormend talent graag een kans op ons podium en hebben we twee fantastische live concepten: Rockzooi’s Live Karaoke en NO Q studios presenteert.
Bandjes programmeren we meestal als de avond-opener vanaf ongeveer  21:00 / 22.00 uur. De dansvloer verdwijnt, het podium verschijnt en de handjes kunnen de lucht in!

Karaoke die rockt

Rockzooi’s Live Karaoke is precies zo schaamteloos als het klinkt. Elk loslopend miskend talent kan de microfoon grijpen en zijn of haar cover de zaal in slingeren, begeleid door de pro’s van Rockzooi. Wel even van tevoren afstemmen met de band wat je gaat doen, want speciaal voor jou studeren ze je nummer in. Meld je aan voor de volgende Rockzooi editie.

NO Q studios presenteert

Onder het motto “because your music matters” helpt NO Q studios muzikanten en bands de “volgende stap” in muziekland te zetten.

In de vorm van een maandelijkse showcase-avond bieden we bands een platform om een vette show in De Nul te spelen en tegelijk professioneel promotiemateriaal op te nemen. De gaafste opnames maak je in de situatie waarin bands maar ook publiek op hun best zijn, namelijk tijdens een live concert.

 

 

Optreden of CD-presentatie in De Nul?

Heb je een band en wil je podiumervaring opdoen? Of zijn jullie al goed bezig, maar kun je meer optredens gebruiken in het mooie Twente? Kom naar Hengelo en laat je horen in De Nul! Wij staan open voor elk bandje dat zin heeft om op ons podium te staan. Stuur ons een een bericht (liefst met een demo en /of filmpje van een eerder optreden of jamsessie) en we nemen contact op!
Foto's

Error 190: Invalid OAuth Access Token. Try using the admin panel to re-validate your plugin.

Alle foto's »